Mondos bøger er anderledes…

Bøger man læser i, skriver i, tegner og limer ting ind i
…bøger man tager med sig – og bliver “venner med”
…bøger der bliver til personlige dokumenter

…og bøger vi bliver ved at udvikle og nyudgive!

Få titler i mange udgaver

Forlaget Mondo er udgiver kun bøger jeg selv er dybt involveret i. Det bliver ikke til mange forskellige titler, men til gengæld gennemarbejdes de alle meget grundigt, produktudvikles løbende og nyudgives med jævne mellemrum. Vi involverer altid vores brugere i udviklingen.

Babykalenderen

Babykalenderen – vores første udgivelse – er foreløbig kommet i 10 danske udgaver og to norske, samt i en udgave for Gyldendals Børnebogklubber. Babykalenderen er solgt i over 65.000 eksemplarer og er Danmarks suverænt mest populære bog til babyforældre.
Fra og med 10. udgave er Babykalenderen blevet 100% bæredygtig – faktisk verdens første Cradle-to-Cradle certificerede bog.
Læs mere på www.babykalenderen.dk

babykalenderen udgave 1 babykalenderen udgave 2 babykalenderen udgave 3

babykalenderen udgave 4 babykalenderen udgave 5 babykalenderen udgave 6

Babykalenderen_7_cover_72dpi   BK_udg8_72dpi BK_udg9_cover_m_skyg

Tumlingekalenderen

Tumlingekalenderen – er opfølger til Babykalenderen. Mange forældre ønsker at fortsat at få fakta og inspiration – uge for uge – og at kunne fortsætte med at føre dagbog også i deres barns 2. leveår. Nu ude i 3. udgave. Læs mere:babykalenderen.dk

TumlingK_udg3_cover-m-skyg_transp

PGA golflog / Mondo Golflog

Forlaget begyndte i 2003 at udvikle golftræningsværktøjer efter moderne læringsprincipper. Efter tre udgaver i eget navn, er forlaget nu blevet officiel samarbejdspartner med Danske golftræneres forbund – PGA of Denmark. Den videre udvikling foregår nu i samarbejde med PGA og trænerakademiet ved Idrætsskolerne Ikast.

golfkalenderen udgave 1 golflog udgave 2 golflog udgave 3 golflog udgave 4