Om os

karsten forlaget mondoKarsten Pers

Det er mig der får idéer til bøgerne og skriver dem sammen med andre eksperter, og det er mig ejer og driver dette lille selvudgiverforlag – Mondo. Jeg bruger meget mere tid nu på at rådgive, opbygge netværk og vælte trælse traditioner end jeg gør på at skrive og udgive bøger. Du kan læse mere om mig, min forfatterrådgivning, netværket NewPub m.m. på www.karstenpers.dk

De her to dejlige mennesker har jeg udviklet nogle seriøst gode bøger sammen med, og vi kommer gerne ud sammen og optræder med det vi kan:

Dorte Forlaget MondoDorte Fischer

Sundhedsplejerske, foredragsholder og forfatter til flere bøger. Brevkassekspert på magasinet Vores Børn siden 2006. I bestyrelsen for Fagligt Selskab for Sundhedsplejersker under Danske Sygeplejeråd siden juni 20015. Medforfatter og fagligt ansvarlig på alle versioner af Babykalenderen og Tumlingekalenderen.

mats bjorkmanMats Björkman

Uddannelsesleder og koordinator for PGAs træner- og efteruddannelser. Uddannelsesleder ved Idrætsskolerne Ikast. Sportslig ansvarlig for dameungdoms-landsholdene i volleyball. Mats og jeg har udviklet de mest intelligente og metodiske golftræningsprincipper verden endnu har kendt – ifølge os selv. Nu skal der bare lidt marketing til ;-)